Webdesign met WordPress

Sommige website designers hebben echt een hekel aan WordPress. Ze zeggen dat WordPress hun creativiteit beperkt. Ze zeggen dat het niet echt gebruiksvriendelijk is en dat klanten de neiging hebben om erg in de war te raken wanneer ze ermee werken. Ze zeggen dat het moeilijk is om een modern ontwerp om te zetten in een bruikbaar thema.

 

Echter kan WordPress heel makkelijk zijn als je weet hoe je ermee om moet gaan. In dit artikel delen we 2 stappen die je kunnen helpen om een WordPress website te helpen.

 

WordPress Webdesign?

 

WordPress is een webontwikkelingsplatform wat eigenlijk best makkelijk te gebruiken is. Je moet alleen goed de processen snappen en begrijpen. Daarom raden we over het algemeen aan om een website te laten maken door een webdesignbureau, als je zelf geen ervaring hebt met het bouwen van sites.

 

Er zijn verschillende elementen en processen die sommige WordPress builds veel beter, eenvoudiger en effectiever maken dan de andere.

 

Dus wat wij je vandaag willen laten zien is precies één van die processen, de aanpak die je kan gebruiken om een geweldige WordPress site van boven tot onder te bouwen, en op een manier die jouw klanten geweldig zullen vinden.

 

is geen andere manier om dit te zeggen:

 

Kijk wat je concurrenten doen met hun webdesign

 

Als je kijkt wat je concurrenten doen, dan kan je daar veel van opsteken. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de website van een concurrent nooit 1 op 1 kopieert. Dat is namelijk plagiaat. Neem dus nooit de code, graphics, merkidentiteit, namen, dat soort zaken over, omdat dit niet is toegestaan.

 

Mocht je onderdelen van een website van een concurrent ook op je eigen site willen gebruiken, dan raden wij altijd aan om contact op te nemen met een websitedesign bureau. Die kunnen jou van goed advies voorzien.

 

Het is een feit dat een idee op zich geen waarde heeft. Het is de uitvoering die telt. Je kunt gemakkelijk 10 mensen met hetzelfde idee laten beginnen, en ze zullen onvermijdelijk eindigen met 10 verschillende resultaten.

 

Wees niet bang om ideeën te kopiëren. Als je iets ziet dat je aanspreekt, neem het dan in zekere mate over op jouw website.

 

Leg eerst de basis van jouw webdesign

 

Dit is iets wat ik een aantal jaren geleden heb geleerd: jouw klanten geven er niet om hoe mooi jouw site is, ze geven vooral om de gebruiksvriendelijkheid van een site.

 

Dus is het altijd belangrijk om ervoor zorgen dat je begrijpt wat de jouw klanten willen bereiken op jouw site. (Of wat je wilt bereiken met de site als je hem voor jezelf bouwt. Het advies geldt net zo goed als je je eigen klant bent).

 

Als je eenmaal weet wat je wilt bereiken (wat overigens maar één ding moet zijn en niet 5-10 verschillende dingen), dan kun je de hele site daar omheen bouwen.

 

Enkele van de meest populaire doelen voor websites zijn: het genereren van leads, het verkopen van een product, het verbeteren van de naamsbekendheid, etc.

 

Website laten bouwen?

 

Wil je graag een professionele website laten bouwen? Neem dan contact met ons op.

list