Webshop ontwikkeling

Custom made en super schone code

Origineel webdesign

Alles is mogelijk en makkelijk te onderhouden

Onderhoud

Super service contract

SERVICE

Webshop ontwikkeling

Snel, betrouwbaar en AVG ready
Vraag nu een offerte aan
Een origineel ontwerp voor jouw webshop naar jouw wensen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te onderscheiden in een verzadigde markt.

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop goed werkt, snel laad en alles nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Alle betaalmogelijkheden zijn mogelijk en wij kunnen zelfs een snelle en goedkope hosting aanbieden.

Wij leren jou graag hoe jij 
met jouw webshop om moet gaan

Je hoeft totaal geen kennis te hebben van HTML, CSS of andere code talen

start from scratch

Custom Webdesign

Alles is mogelijk en zelf te onderhouden
Vraag nu een offerte aan
Als je al nog geen huisstijl hebt dan gaan wij dat ontwerpen. Heb je wel een huisstijl dan gaan wij op basis van die stijl een webdesign ontwikkelen.

Wij zullen een eerste opzet doen, een enkele pagina om te pijlen of wij jou begrepen hebben. Na akkoord gaan we verder en aanpassen waar nodig.

Je kan jouw website volledig zelf beheren of dat door ons laten onderhouden. Wij hebben hiervoor een service contract die jou volledig ondersteund in alles wat met communicatie te maken heeft.
Wil je weten wat dit allemaal betekend?
Laat ons een blik werpen.

Doe de gratis website check

Service contract

Alles voor jou geregeld
Met het service contract kan je alles vragen wat betreft communicatie. Dit betekend dat Pro Dedicated jouw website onderhoud maar ook andere service.

Het ontwerpen van banners, het opmaken van blog posts, webdesign aanpassingen. Maar ook offline communicatie, zoals een visitekaartje (opnieuw) ontwerpen, hulp bij installatie van programma's (outlook) en alles daartussen in voor een vast bedrag per maand.
starmagic-wandfile-addcamerauserslaptop-phonepie-chart