Wat is responsive webdesign? Bij responsive webdesign past de website zich aan het scherm waarop de website wordt bekeken aan. Of het nu een monitor, tablet of smartphone is, de website wordt correct weergegeven.

Voor responsive webdesign is er maar één website-ontwerp dat bij de schermresolutie past. Dit is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen van een website.

Waarom responsive webdesign zo belangrijk is

Waarom vragen over responsive design? Tegenwoordig worden websites op zoveel verschillende apparaten en verschillende schermformaten geopend, dus het is erg belangrijk dat iedereen de juiste gebruikerservaring heeft.

Door een responsive website te maken, kun je ervoor zorgen dat de website correct wordt weergegeven zonder dat gebruikers hoeven in te zoomen. In 2020 zullen er nog steeds websites van enkele bedrijven zijn die niet goed werken op tablets of smartphones. Is online belangrijk voor jouw bedrijf?

Responsive webdesign is dus erg belangrijk bij de ontwikkeling van nieuwe websites. Dankzij een goede responsive website blijven klanten langer op de website en heb je meer kans op conversie.

Nu je weet wat responsive webdesign is, is het tijd om ervoor te zorgen dat je ook een responsive website heeft. Wil je een responsive nieuwe website maken? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

list