Wat doen wij met online marketing

Meer verkeer naar jouw website met behulp van bijvoorbeeld: SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, affiliate marketing en online advertising.
Dit valt onder een aantal specifieke categorieën.

Wat doet een online marketeer?

Online marketing in een notendop

Online marketing offerte
Je hebt een website, een dienst of een verhaal en je wilt dat er zo veel mogelijk bezoekers komen.

Om dit te bereiken zal eerst naar het geheel gekeken moeten worden. Dus wat heb je al online staan? Welke social media kanalen gebruik je en zijn deze wel geschikt voor jouw dienst?

Dit is maar een klein deel waar op gelet moet worden. Online marketing is zo breed dat e eerst onderzoek gedaan moet worden voor dat er iets gedaan kan worden. 

Overzicht van online marketing mogelijkheden

Welke online marketing tools kunnen wij toepassen.

Google Analytics

Online meten is weten

Online marketing offerte
Een online marketing tool om er achter te komen wat jouw bezoekers aantal is, waar ze vandaan komen, welke pagina's ze bekeken hebben en zelfs bekijken hoeveel bezoekers live jouw website aan het bekijken zijn.

SEO

Search Engine Optimization

Online marketing offerte
Jouw website volledig ingericht volgens de regels van Google en de andere zoekmachines. Is jouw website up-to-date? Wij kunnen meteen zien of jij volgens de standaard mee concurreert in de index van de zoekmachines.

Email Marketing

branding, lead generation, nurturing

Online marketing offerte
Jouw e-mail moet eruit springen, gelezen worden. Met verschillende tactieken en technieken zorg je voor een succesvolle e-mailmarketing campagne en zo meer bezoek aan jouw website.

Online Advertising

Zoekmachines en social media

Online marketing offerte
Online adverteren heeft vele voordelen en kan op veel en verschillende kanalen toegepast worden. Afhankelijk van jouw doelgroep kan er een gepast kanaal gekozen worden.

Social Media

Welke zijn geschikt voor jouw bedrijf

Online marketing offerte
Google Ads is een snelle manier om gericht bezoekers te trekken naar jouw website. Deze online advertenties zullen alleen getoond worden wanneer iemand een ingesteld zoekwoord intypt. 

Conversion Optimization

Meer resultaat uit je websitebezoekers

Online marketing offerte
Met jouw vast aantal bezoekers kan je starten met conversion optimization. Een vaak onbenutte kans om meer uit jouw website te halen. Bijvoorbeeld meer bezoekers van de zelfde kwaliteit.
starindentcheck-circlebar-chartgroupenvelopeline-chartmagic-wandfile-addcamerauserslaptop-phonepie-chart