Grafisch ontwerp

Wat beter dan jouw dienstverlening te presenteren met een mooi grafisch ontwerp.
Dit kan met verschillende communicatie doeleinden.

Branding

Opvallen met een grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp offerte
Je kan er vanuit gaan dat het nieuwe klanten eerst kennis maken met jouw huisstijl. Ze zien jouw logo, layout en kleurgebruik. Deze eerste indruk kan de doorslag zijn voor nieuwe opdrachten.

Bij Pro Dedicated kan je jouw logo, huisstijl laten ontwerpen en ook nog eens naadloos laten meegaan in het ontwerp van jouw website. Maar niet alleen jouw website kan informatie geven over de dienstverlening die je zo graag uitoefent.

Je kan ook een brochure laten ontwerpen die je naar klanten kan sturen in PDF vorm of misschien wel laten drukken als jouw doelgroep dat prettiger vind. 

Wat wij kunnen doen met grafisch ontwerp

Communicatie die jouw onderneming versterkt

Huisstijl Ontwerp

Dienstverlening designed

Huisstijl ontwerp offerte
Een logo ontwerp, visitekaartje, briefpapier en alles daarom heen kan voor jouw ontworpen worden. Naast het ontwerp kan ook het drukwerk geregeld worden.

Logo Ontwerp

Voor de online ondernemer

Logo ontwerp offerte
Enveloppen en briefpapier is voor de freelancer bijna niet meer nodig. Een enkel logo ontwerp icm een visitekaartje is meestal voldoende in deze tijd.

Brochure Ontwerp

Een ondersteunende promotie

Brochure ontwerp offerte
Een brochure is een goed middel om te laten zien wat je doet. Vooral als jouw doelgroep dit verwacht. Je hoeft een brochure niet meteen te drukken. Verzenden via PDF is ook prima. 

Drukwerk

Alles is mogelijk

Drukwerk offerte
Niet alleen de standaard office drukwerk kan bedrukt worden ook alle andere offline communicatie producten. Denk aan stickers, banners of (stoep)borden
starindentcheck-circleenvelopeline-chartmagic-wandfile-addcamerauserslaptop-phonepie-chart