We Are 
Pro Dedicated

Pro Dedicated is een snelle, vooruitdenkende manier om jouw project om te zetten naar realiteit.

Vanaf het jaar 2001 consistent, toegewijd en vooral in een rap tempo volledig de focus op on- en offline communicatie. 

Door de jarenlange ervaring is Pro Dedicated wereldwijd toonaangevend in webshop ontwikkeling, webdesign, grafisch ontwerp, app ontwikkeling, drukwerk en corporate identity.

POWERHOUSE

Veilig 
Vooruit denken
Professioneel team
Allround communicatie
Groot netwerk
Webshops
Webdesign
Video Editing
Huisstijl ontwerp
Enkel logo ontwerp
Drukwerk
App ontwikkeling
De webshops van Pro Dedicated staan garant voor veiligheid en snelheid. Met onze super snelle VPS (virtual private server) heb jij de zekerheid dat jouw bezoekers met gemak door de webshop heen surfen.
Pro-dedicated-netwerk-professionals
Pro Dedicated heeft geen werknemers maar een netwerk van professionals die allemaal, stuk voor stuk passie voor hun vak hebben. Dit houdt de overhead kosten voor Pro Dedicated laag en de vrijblijvende offertes ook!
Alles wat met communicatie te maken heeft kan door Pro Dedicated verzorgd worden. Wil je een webshop maar nog geen logo of huisstijl? Dan komen wij met een totaal plan die jouw idee compleet op de markt zet.
Out of the box! Er zijn meerdere manieren om een project te realiseren. Met jouw concept kunnen wij laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe wij dat gaan aanpakken. De keuze is (met ons advies) aan jou.
Pro-dedicated-service-voor-klanten
Wij denken met jou mee om een aanlevering van bestanden, tekst en indeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Hoe beter de aanlevering, des te sneller zijn wij klaar met het project. Alles wordt begeleid.
Offerte aanvragen
Home ยป Cross media service zaandam
hometimes-circle